Interieur producten op maat

Vernieuwende en frisse ontwerpen

Transparante aanpak

Maatwerk
kasten & meubels

Kledingkasten
Meubels
Hoek kasten
Schuine wand kasten

Wanneer u niet speciaal een heel bijzonder ontwerp verwacht, maar wel graag een kast wil in een bepaalde ruimte waar u met een standaard gekochte kast niet wegkomt, bent u bij ons ook aan het juiste adres. In alle situaties krijgt u een duidelijke tekening waaruit precies opgemaakt kan worden gerealiseerd gaat worden..

Ook in deze situatie proberen wij toch iets speciaals van uw kast te maken dmv. verlichting of speciale handgrepen. Uiteraard allemaal in overleg met de jou.

Neem gerust een kijkje door mijn maatwerk kasten.

Ervaring
0 jaar
Projecten
0 +
Klanten
0 +

Bekijk onze meest recente projecten

1 jaar garantie

Wij meten altijd in

Wij laten alles schoon achter

3D tekening van het ontwerp

Hoe gaan wij te werk?

Kennismaking, situatie bepalen, prijsindicatie

Advies

Ontwerp & offerte

Realisatie

Monteren

Kosten maatwerk kasten

Wat kost een auto? Het antwoord op die vraag is net zo lastig te geven als de kosten van een op maat gemaakte kast. Het hangt volledig af van maten, materialen, kleuren en de ruimte waar de kast zal komen te staan. Wil je op korte termijn weten wat jouw kast gaat kosten, dan kun je een adviesgesprek aanvragen en wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs ter kennismaking en situatie bepaling. Weet je al wat je wil maar je wil vooral weten welke materialen wij gebruiken? Vraag dan onze stalen aan!

Wat voor materialen gebruiken wij?

Wij kunnen kasten maken in alle soorten materialen. Staal, hout, glas, spaanplaat, OBS, Multiplex, MDF, Timmerpanelen, OSB, Melamine, HPL, Betonplex, Underlayment, etc. zijn allemaal mogelijk.

Over het algemeen kijken wij eerst naar de doelen, budget en ruimte om vervolgens de materialen te kiezen die passen bij de situatie. Op die manier waarborgen wij dat onze klanten altijd te Vreden zijn.

Haaaz - Interiors and designs

Van maatvoering en constructie tot looks and feels, volledig transparant en in overleg met elkaar, voordat productie wordt gestart.

Ontwerp advies nodig voor jou kast/meubel?

Ben je er nog niet helemaal uit wat je wil qua ontwerp, kleur, handgrepen? Geen punt, vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij ons goed inleven in jouw doelen en ontwerp maken wat past bij jouw behoefte en de beschikbare ruimte.